Bitcoinin hinta nousee 5%: sta 13,5 000 dollariin pian EKP: n kannustinilmoituksen jälkeen

Bitcoinin hinta nousi 12 920 dollarista 13 600 dollariin tunnissa, jotka seurasivat Euroopan keskuspankin lausuntoa ja optimistisia työtietoja Yhdysvalloista

Bitcoin Evolution hinta nousi 12 920 dollarista 13 600 dollariin neljässä tunnissa, mikä merkitsi 5%: n rallia. Nousutrendi on yhtäpitävä Euroopan keskuspankin tai EKP: n myönteisen kehityksen ja Yhdysvaltojen optimistisen työpaikkatiedon kanssa.

Makrotekijät suosivat Bitcoin-rallia

Viimeisen viikon aikana BTC on kasvanut jatkuvasti negatiivisista makrotekijöistä huolimatta. Yhdysvaltain osakemarkkinat laskivat jyrkästi, ja COVID-19-tapausten määrä kasvoi voimakkaasti Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Käsitys Bitcoinista turvasatamana on huomattavasti vahvistumassa institutionaalisen kysynnän kasvun vuoksi. Mutta kun riskialttiit varat, kuten varastot, vähenevät, ne voivat aiheuttaa epäsuoraa painetta BTC: lle.

Sellaisenaan, kun osakekurssit ja riskiriskit menestyvät, lyhyen aikavälin näkymät Bitcoinin hintaan paranevat.

29. lokakuuta tapahtui useita tapahtumia, jotka saivat riskiriskin kasvamaan. Ensinnäkin EKP ilmoitti voivansa hakea uutta elvytyspakettia joulukuussa. Toiseksi Yhdysvaltain työpaikkatiedot heijastivat alhaisimpia viikkovakuutuksia koronaviruspandemian alkamisen jälkeen.

Toinen Euroopan elvytyspaketti saavuttaa kaksi asiaa. Ensinnäkin se lisäisi huomattavasti halua riskialttiisiin omaisuuseriin Euroopassa. Samanaikaisesti se painostaisi Yhdysvaltoja toteuttamaan kaivatun ärsykesopimuksen.

Koska Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on tehnyt kannastaan selvän, että elvytyspaketti tulee vaalien jälkeen, se asettaa Yhdysvaltojen joulukuun elvytyssopimukseen

EKP sanoi harkitsevansa kaikkia mahdollisuuksia talouden kestävyyden varmistamiseksi. Tästä on hyötyä Bitcoinille, kullalle ja osakkeille, mikä näkyy BTC: n hinnalla. EKP sanoi :

„EKP: n neuvosto arvioi huolellisesti saapuvat tiedot, mukaan lukien pandemian dynamiikka, rokotteiden käyttöönoton mahdollisuudet ja valuuttakurssin kehitys.“
EKP: n puheenjohtaja Christine Lagarde korosti myös, että toimielin toimi nopeasti, kun ensimmäinen COVID-19-aalto osui. Vihjaen, että toinen ärsyke voisi tulla, hän sanoi:

„Olemme tehneet niin aikaisemmin: Olemme reagoineet erittäin nopeasti, hyvin asianmukaisesti, erittäin voimakkaasti, jotkut sanovat, ensimmäiseen aaltoon, joka osui euroalueen talouksiin. Olemme tehneet sen ensimmäisellä aallolla; teemme sen uudestaan toiselle aallolle. „